Over ons

Meer dan
80 jaar
ervaring

Het verhaal van Balko begon meer dan 80 jaar geleden. Het bedrijf werd opgericht en geleid door de familie Ballière gedurende 5 generaties. Dit rijke verleden staat op vandaag garant voor een ruime ervaring, knowhow en deskundigheid ten dienste van de klanten.

Over ons
Over ons

Een vaste waarde in het Europese modelandschap.

Balko is al jarenlang een vaste waarde in het Europese modelandschap. Als betrouwbare partner van grootdistributeurs, retailers en onafhankelijke kledingmerken staat Balko in voor de ontwikkeling en productie van kwalitatieve dameskledij.

Over ons
Over ons

Met productiefaciliteiten over de hele wereld zijn maatwerkoplossingen en flexibiliteit een toegevoegde waarde voor de klanten.

Er wordt steeds vooruit gekeken in een sector die snel evolueert. Balko wil zich steevast onderscheiden in alle aspecten van de activiteiten.

Van collectievorming tot confectie, van het aankopen van grondstoffen tot de logistieke ondersteuning. Het ontzorgen van onze klanten staat centraal.

U vindt onze burelen, atelier, ontwerpafdeling en magazijn in Waregem. Ons team van  medewerkers staat steeds voor u klaar.